Vergaderlocatie in Dordrecht?

Is het de hoogste tijd om aan de weg te timmeren met je collega’s, je klanten, je trainees?

De Remise beschikt over een prachtige Vergaderzaal, die afgehuurd kan worden. De zaal is geschikt voor 2 tot 12 personen en beschikt over een scherm waar een laptop of iPad aangekoppeld kan worden. De zaal is geschikt voor meetings, brainstorms, meetings, cursussen, workshops en 1-op-1 sessies.

In Dordrecht kun je veel. Heel veel. Lekker lunchen. Lekker koffiedrinken. Een lekker ijsje eten. De historische binnenstad bezoeken, het bruisende centrum of juist de rustige natuurgebieden. En als je zo in Dordrecht rondloopt, lijkt het wel alsof je rechtstreekst de historie binnenloopt. Dordrecht is niet voor niets de Oudste stad van Holland.

Maar dat is het niet alleen. In Dordrecht wordt ook gewerkt. Hard gewerkt. Diverse grote bedrijven werken vanuit Dordrecht. En dat is niet zo gek. Met haar ligging precies tussen de A15 en A16 is het zowel vanuit de Randstad als vanuit Noord-Brabant perfect aan te rijden. De ideale stad dus als ontmoetingsplek tussen verschillende steden.

Meetinglocatie in Dordrecht

Er zijn dan ook vele bedrijven die in een vergaderlocatie in Dordrecht zoeken. Omdat ze willen brainstormen. Omdat ze willen bijpraten. Vergaderen in Dordrecht is logisch, het is goed aan te rijden voor iedereen. Wil je vergaderen, Dordrecht is je place to be.

Vergaderen in de Remise

De Remise heeft speciaal hiervoor een unieke vergaderzaal beschikbaar. Deze kun je huren, met of zonder koffie, cake en lunch. In De Remise kun je elkaar ontmoeten en harde afspraken maken. Vergaderen in Dordrecht? Wij staan met liefde voor je klaar! Ook buiten onze openingstijden om, dus vraag bij ons gerust naar alle mogelijkheden. We willen je wel vragen om bij ons je vergadering te reserveren, zodat we het een beetje kunnen voorbereiden. We willen uiteraard het allerbeste van het beste bieden. De ideale vergaderlocatie vind je bij De Remise. Wij hopen je snel te ontmoeten in deze Vaste Halte voor iedereen!

Werkplek in Dordrecht

Even flexwerken in Dordrecht? ZZP-er en op zoek naar een plekje om rustig buiten de deur te werken of mensen te ontmoeten? Ga dan gerust even in ons restaurant zitten en laat je verwennen met de lekkerste cake, een vers bageltje en een goed bakkie koffie! Er is genoeg plek aan onze stamtafel, of neem een plekje bij het raam. Zorg wel dat je niet teveel afgeleid wordt😉.

Bekijk hier een impressie van de zaal:

previous arrow
next arrow
Slider

Extra opties:

Tijdens het gebruiken van de zaal kunnen wij voorzien in de heerlijkste koffie en cake en/of lunch.

Klik hier voor onze prijzen & de bij te boeken arrangementen.

Interesse?

Neem contact met ons op via 088-3747115 of vergaderen@remisedordt.nl.

Tijd voor een meeting? Niet getreurd, ook dat kan in de Remise. Want het is helaas niet altijd tijd voor ontspannend bakkie koffie en een lekker stuk cake. Er moet ook gebrainstormd, gecalculeerd, gebudgeteerd en geworkshoped worden. En geloof me, daar weten wij bij De Remise alles van. Daar hebben we dan ook een oplossing voor: Onze Vergaderzaal. Dan kun je op een historische plek in Dordrecht vergaderen, brainstormen, meeten en sprinten terwijl je geniet van heerlijke koffie, de beste cakes en tijdens de lunch jezelf toch een beetje verwend met Amerikaanse Bagels.

× Neem contact met ons op