Nieuws

Heel de Remise bakt voor de Voedselbank!

We leven in bijzondere tijden. Dat is op elke pagina, in elke hoek van elke krant en bij elk gesprek dat je tussen mensen opvangt te horen. Corona beheerst niet alleen het openbare leven, maar ook onze gesprekken en gedachten.

Wij van De Remise proberen ook in deze tijden iedereen te voorzien van z’n natje en droogje. Helaas kun je bij ons tijdelijk even geen plaats nemen, maar er is ondanks dat keus genoeg.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Want ja, het Coronavirus is heftig. En er zijn vele helden opgestaan, in heel het land. En dat is fantastisch. Maar er zijn ook mensen in grote nood. Mensen die we graag zouden willen helpen. En toen wij het bericht ontvingen dat de Voedselbank op dit moment enorme voedseltekorten heeft, beseften wij ons: er moet iets gebeuren.

En daarom hebben we een actie op touw gezet: Heel Remise Bakt. Dat deden we al, want al onze taarten zijn versgebakken, maar nu bakken we flinke stukken extra. We willen graag ruim 100 citroencakes bakken om deze aan de Voedselbank te schenken. Zodat mensen die wekelijks via de Voedselbank hun pakket ontvangen, een lekker plakkie cake kunnen eten.

We willen niet ophouden met bakken. We willen doorgaan. Na de Voedselbank wellicht verzorgingshuizen, ziekenhuizen, brandweerkazernes. We willen graag iedereen cake aanbieden. En dat kunnen we alleen maar doen met jouw hulp. Help ons door jouw bloem, suiker of eieren aan ons te schenken en wij bakken verder. Want wij willen liever niet Heel Remise Bakt. Wij willen Heel Dordrecht Bakt. Voor elkaar. Wij staan dinsdag tot en met zaterdag klaar om je ingrediënten te ontvangen. Tot ziens in De Remise!

Plaats een reactie