Nieuws

De Remise presents: MovieNight!

Soms ontstaan er in een hele korte periode de meest fantastische samenwerkingen. Wij hebben er nu één te pakken die we jou echt niet kunnen onthouden: De Remise gaat samen met The Movies een héuse Movienight organiseren.

Dat doen we door ons zo ontzettende geliefde, warmste ijsmerk van de hele wereld (Ben&Jerry’s) te combineren met één van onze andere grote liefdes: film kijken. Ben & Jerry’s eten terwijl je naar een leuke, grappige of verdrietige film aan het kijken bent, is een wereldwijd bekende combinatie. Deze combi is zó populair, dat Ben & Jerry’s daarom zelf in februari een hele bijzondere samenwerking aangegaan is met Netflix, om zo samen hele bijzondere filmsmaken op de markt te brengen.

Toen wij bij De Remise van deze samenwerking hoorden, kregen we meteen het fantastische idee om eens een grote filmavond te organiseren mét Ben & Jerry’s. Niet 2 mensen samen thuis die 1 potje delen (wat heus fantastisch is), maar 50 mensen in één zaal, die gezamenlijk genieten van Ben & Jerry’s, terwijl ze naar het grote doek staren. Wij waren zó enthousiast dat we daar werk van gemaakt hebben.

We hebben contact opgenomen met Geert, de baas van The Movies. Ook hij was enthousiast. Na een paar meetings (mét een lekker ijsje natuurlijk), wisten we wat we wilden: Bioscoop mét ijs en een leuke goodie na afloop.

In 2020 willen we starten met 2 avonden: één in juli en één aan het einde van de zomer. Uiteraard helemaal Corona-proof, Geert heeft gemeten, nog eens gemeten en toen een plattegrond getekend. Wij denken dat niets ons meer in de weg kan staan naar deze toffe avonden toe.

En daarom presenteren wij jou de állereerste Remise Movienight. Op 9 juli aanstaanden draaien we Peanut Butter Falcon, een film over de Jonge Zac (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down, die maar één droom heeft: een professionele worstelaar worden. Regisseurs Nilson en Schwarts creëerden een innemende feelgood roadmovie met een uitstekende cast!

Bij aankomst word je verrast met een heerlijk drankje en tijdens de film trakteren wij jou op een Ben & Jerry’s Netflix & Chilll’d. Na afloop ga je met een kleinigheidje naar huis (of het terras op!).

Reserveren?

Vanaf vandaag gaan de eerste kaarten in de voorverkoop, dus reserveer snel jouw felbegeerde plekje!

Praktische zaken:

Donderdag 9 juli inloop + drankje 19:30 u.
Start film: 20:00 u. Ingeleid door Geert ter Steeg.
Einde/nazit: 22:15 u.

Kaarten kosten € 13,50 Single of € 25,- Double (2 x € 12,50).
Cinevillepas en Strippenkaart zijn geldig met bijbetaling van € 4,50.
Online kaarten kopen kan via Tijden & Tickets. Of reserveer telefonisch: 078-7200777.

Plaats een reactie

× Neem contact met ons op