Kinderfeestje

Je kinderen gun je alles. Ook op hun verjaardagsfeestjes. Blindemannetje spelen, speurtochten uitzetten, koekhappen, plonsen in zwembaden en de (stoute) schoenen van de bowlingbaan aantrekken, ouders doen echt alles voor hun kind. Wij gunnen jouw kind een fantastische verjaardag. En we gunnen jou óók een relaxte dag. En daarom kun je bij ons een volledig verzorgd, ontspannen, gezellig én educatief Ben & Jerry’s kinderijsfeest vieren.

Wat valt er te beleven?

In het authentieke pand De Remise leren de kinderen op een speelse manier hoe Ben&Jerry’s is ontstaan en hoe het wordt gemaakt. De kinderen krijgen een spoedcursus ‘scoopen’, zodat ze hun eigen ijsje kunnen scheppen en versieren. Als klap op de vuurpijl krijgen ze het officiële ‘Ben&Jerry’s kinderscooper’ certificaat om als bewijs boven hun bed te hangen. Een leuke herinnering voor later. Leerzaam én lekker dus, dit feest!

Je huis ziet er nog net zo netjes uit als de dag ervoor, de kinderen hebben een fantastische dag, leren spelenderwijs én eten het allerlekkerste ijs. Dit is een echte ‘win-win’ verjaardag! De Ben & Jerry’s kinderijsfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ouders mogen zelf ook dingen naar het certificaat ‘kinderscooper’ of heerlijk ontspannen genieten in De Remise (mét korting).

Verdere informatie

  • Minimaal aantal kinderen inclusief de jarige: 5
  • Maximaal aantal kinderen inclusief de jarige: 10
  • Tijdsduur: 60 tot 90 minuten
  • Het ijsfeest is het leukst voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Tarief

€ 8,50 per kind.
Optioneel om bij te boeken: siroop (€ 2,50 per kan) en/of sap (€ 2,50 per glas). Gedurende het kinderfeestje krijg je als ouder(s) 10% korting op het volledige arrangement in de winkel.

Vragen?

Na boeking nemen wij contact op om de gewenste tijden af te bespreken. Als je vooraf vragen hebt, kun je ons bereiken op het nummer 088-3747115.